Projecten

Het Erfgoed Veenendaal

Het Erfgoed Veenendaal

Nieuwbouwcomplex van 49 appartementen, opgedeeld in 38 driekamerappartementen en 11 appartementen voor mensen met een vorm van autisme. Voor de locatie is voor Veenendaal-Oost, wijk Buurtstede gekozen.

Wicherumloo

Wicherumloo

Wicherumloo is een nieuwbouwproject waar 36 appartementen zijn gebouwd voor senioren met verschillende zorgbehoefte.

Seltershof Bennekom

Seltershof Bennekom

Op het voormalige terrein van de Tennisvereniging Keltenwoud werd het project Hof van Keltenwoud herontwikkeld en de naam gewijzigd naar “Seltershof”.

Hooghe Hoed te Ede

Hooghe Hoed te Ede

Dit nieuwbouwproject wordt gebouwd op de hoek Telefoonweg-Veenderweg, een historische locatie in het centrum van Ede. Hooghe Hoed is een prachtig nieuwbouwproject, waar op de begane grond de basisschool een geheel nieuw onderkomen zal krijgen.

De Warande Wageningen

De Warande Wageningen

Een project op een bijzondere locatie in Wageningen. De Generaal Foulkesweg, een statige laan met aan weerszijden monumentale panden en eeuwenoude bomen, dichtbij het centrum van Wageningen gelegen.

Luxe villa's te Lunteren

Luxe villa's te Lunteren

Op Landgoed De Scheleberg in Lunteren worden 40 luxe villa's gerealiseerd. Deze 6 tot 8 persoons villa's beschikken over een luxe uitstraling.

Appartementen Theaterplein Barneveld

Appartementen Theaterplein Barneveld

Het project met 11 seniorenappartementen aan het Theaterplein in Barneveld. Het Theaterplein is een unieke locatie bij het Schaffelaartheater in het kloppend hart van Barneveld. 

Clustervoorziening Vught

Clustervoorziening Vught

De multifunctionele clustervoorziening Vught Noord biedt onderdak aan twee basisscholen, een kinderdagverblijf, peuterspeelzalen, de turnafdeling van Sportvereniging Prins Hendrik en Stichting Jeugd Aktief. 

Optiekwinkels

Optiekwinkels

Voor verschillende optiekwinkels hebben wij de winkel mogen herinrichten in samenwerking met WeCare International.