Diensten

Noodverlichting

Noodverlichting

Het eerste wat u wilt is dat uw klanten, medewerkers en bezoekers veilig het gebouw kunnen verlaten in een noodsituatie. Elk gebouw en bedrijfssituatie is anders. Zorg daarom voor goed gecontroleerde en geplaatste noodverlichting. 

Inspectie service en onderhoud

Inspectie service en onderhoud

Productiestilstand is een kostbare aangelegenheid. De storingsdienst van Van de Blaak Installataties is daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Datanetwerken en telefooninstallaties

Datanetwerken en telefooninstallaties

Gestructureerde bekabeling is een universeel bekabelingssysteem in gebouwen. Het bestaat uit een stervormig aangelegd netwerk met één of meerdere verdeelpunten op een aantal (bij voorkeur) centrale locaties in een gebouw.

Verlichting

Verlichting

De verlichting is een belangrijk onderdeel van het interieur en dient aangepast te worden aan het gebruik van de ruimte. Licht heeft meerdere functies.

Regulier installatiewerk

Regulier installatiewerk

Wij helpen u graag met duurzame en energiebesparende oplossingen. Daarnaast kunt u ook het reguliere installatiewerk gerust aan ons overlaten. Wij adviseren, ontwerpen, installeren, onderhouden en keuren elektrotechnische installaties. 

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Niet meer afhankelijk zijn van grote energieleveranciers. Wie wilt dit nu niet? Door uw eigen zonnepanelen kan dit. Maar zonnepanelen bieden nog veel meer voordelen.

Domotica

Domotica

Domotica staat voor elektronische communicatie tussen allerlei elektrische toepassingen in de woning en woonomgeving ten behoeve van bewoners en dienstverleners. In een Domotica woning worden zorgtaken, communicatie, ontspanning en andere huiselijke bezigheden door talrijke elektrische apparaten en netwerken gemakkelijker gemaakt. 

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties

Brand is verraderlijk. Op de meest onverwachte ogenblikken kan men worden geconfronteerd met dit gevaar. Wie op dat moment niet goed is voorbereid loopt grotere risico’s dan diegene die al het mogelijke heeft gedaan om doeltreffend te reageren.

Zorgsystemen

Zorgsystemen

Ouderen willen steeds langer thuis blijven wonen. En daarmee groeit hun wens naar meer veiligheid en comfort in huis. Mantelzorgers en thuiszorginstellingen kunnen die zorg op maat leveren. Meestal is het dan wel nodig om de woning aan te passen en te voorzien van hulpmiddelen die bewoner en zorgverlener ondersteunen.

Laadpunten elektrische auto

Laadpunten elektrische auto

U hoort ze niet, maar u ziet ze steeds vaker: elektrische auto’s. Het is het vervoer van de toekomst. Hiervoor moet uw auto wel een oplaadpunt hebben. Van de Blaak plaatst en levert uw laadpunt bedrijfsklaar.

Verlichtingsbesparing

Verlichtingsbesparing

Wist u dat 40% van het energieverbruik uit uw huis en bedrijfspand voor rekening komt van verlichting? Hier kunt u dus een hoop op besparen. Rekening houden met uw lampen is goed voor het milieu, maar zeker ook voor uw portemonnee. 

Licht en kracht

Licht en kracht

Naast de verlichting en de wandcontactdozen wordt de elektrische installatie ook gebruikt voor de voeding van machines en de regeling van allerlei apparatuur. Een nette en overzichtelijke installatie is dan gewenst. Met de kennis, op gedaan door jarenlange ervaring, van het enthousiaste personeel word er voor een goed passend ontwerp gekozen.

Inbraakpreventie en camerasystemen

Inbraakpreventie en camerasystemen

Inbraak in een woningen komt tegenwoordig – helaas – maar al te vaak voor. De slachtoffers ervaren telkens weer wat dat betekent. Een inbraak in uw eigen woning brengt meer teweeg dan alleen schade en financieel verlies.